Lundby Life dukkehus startsæt med 2 etager og 4 rum - 70 cm

Lowest price at PriceRunner

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende leg

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene udviklet sig i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. Lad børn udfolde sig i dukkehuset, lad dem indrede med de utallige varianter af Lundby dukkemøbler som findes, og lad de forskellige Lundby dukkefamilier flytte ind. Lundby dukkehus og dukkemøbler opmuntrer til kreativ rollespil, og kan underholde børn i timesvis.

Vores pris: 298,-
På lager
SKU
07195-128
   

Med dukkehuset Lundby Life har du alt, hvad du skal bruge for at skabe din egen drømmeverden! Dette flotte dukkehus har en åben grundplan, smukt tapet fra Sandberg Wallpaper og farverige dører. Indret dukkehuset som du selv vil med trappen, lamperne og alle de andre flotte tilbehør, der findes til Lundby (sælges separat).

Hvem bor i dit hus? Hvad kan de godt lide at lave? I dukkehuset Lundby Life kan du fjerne bagvæggene, så du kan lege i huset fra 2 sider. I de to nederste rum kan bagvæggene vendes, så du får en sej kontrastvæg i det nederste rum. Du kan også nemt udvide huset, ved hjælp af dukkehusmodulerne Lundby Room, så hele dukkefamilien får hvert sit værelse.

Indeholder:

  • Lundby Life dukkehus

Detaljer:

  • Mål: ca. 70 x 26 x 39 cm (LxBxH)
  • Vægt: ca. 4 kg
  • Alder: fra 4 år

BEMÆRK: Dukker og møbler medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model601021
EAN7315626010214
MærkeLundby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.