Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Memo spil med dinosaurer - find to ens

Taktikspil, brætspil og udendørsspil for børn og voksne

Tactic er en af ​​Europas største udviklere og producenter af brætspil og udendørsspil til børn og voksne. Tactic producerer nogle af de mest populære børnespil, brætspil, familiespil, rejsespil, kortspil og udendørsspil. Spektret er bredt, og blandt Tactics' spil finder du klassiske spil, der er blevet spillet i generationer, og nye, spændende spil, der tager markedet med storm.

Vores pris: 79,-
På lager
SKU
03193-87
   

MEMO med dinosaurtema er et klassisk memo-spil for de mindste, med seje og farverige dinosaurer. Spred brikkerne ud på bordet, og vend to brikker ad gangen. Når det er din tur, vender du først en brik, og så én til. Danner brikkerne et par beholder du dem, men er de forskellige vendes de igen på hovedet og så er det næste spillers tur. Spilleren som har flest par ved spillets slutning vinder spillet. Her er det om at bruge hukommelsen og memorere hvor brikkerne ligger.

Indeholder:

  • Memospil med dinosaurmotiv

Detaljer:

  • Antal spillere: 2 eller flere
  • Spilletid: ca. 10 minutter
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model55802
EAN6416739558028
MærkeTactic
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.