Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Micki Senses byggeklodser i træ med bogstaver og tal - 36 dele

Micki - klassisk legetøj i træ til børn

Legetøjet fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ud for børn. Det er gennem leg at børn skal opleve iveren efter at lære nye ting. Micki ønsker at børn skal opleve en barndom som er fuld af leg, og med legetøj i træ som hammerbræt, pudekasse, klodser, lær-at-gå-vogn og stablelegetøj præsenteres barnet for leg allerede i 9 mdrs alderen, med legetøj som er trygge for denne aldersgruppe. Rollespil med køkken og mad, værktøj og håndarbejde er leg som udløser barnets nysgerrighed og udvikling.

Vores pris: 148,-
På lager
SKU
07195-125
   

Øv dig i at sammensætte de første ord med lærerige og sjove bogstavsklodser fra Micki! Træklodserne har bogstaver og tal på alle sider, og fås i lækre farver og mønstre. Disse klodser indeholder alle bogstaver fra de nordiske alfabeter! For de mindste fungerer de som byggeklodser og en sjov introduktion til bogstaver og tal.

Indeholder:

  • 36 Micki Senses træklodser

Detaljer:

  • Mål klods: 3,6 x 3,6 x 3,6 cm (LxBxH)
  • Mål æske: 9,4 x 18,4 x 21,5 cm (LxBxH)
  • Materiale: træ
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model102183
EAN7315621021833
MærkeMicki
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.