Monster Jam Garage legesæt med lys og lyd - med Grave Digger Monster Truck - over 1 meter

Lowest price at PriceRunner

Monster Jam er det ultimative køretøj indenfor Monster Truck kørsel.

Lad børn slippe sig løs og skabe sepktakulære stunder med sine helt egne Monster Jam-biler. Samle ikoniske Monster Trucks med personlighed og unikt design, og skap baner, forhindringer og seje hop - præcis som ved ægte Monster Truck kørsel. Fra stuntsæt, legesæt, din helt egen arena, til detaljerede diecast biler og fjernstyrede Monster Trucks - sortimentet er spækket til rigtig Monster Jam-action.

Vores pris: 633,-
På lager
SKU
06226-110
   

Stort Monster Jam Garage Legesæt med lys og lyd, over 1 meter bredt, med eksklusiv Grave Digger Monster Truck i metal inkluderet.

Dette enorme Monster Jam-legesæt måler over 60 cm i højden og over 100 cm i bredden, hvilket giver dig masser af plads til at udføre episke Monster Jam-stunts! Fyld elevatoren med dine biler og brug håndtaget til at flytte dem op. Tag Monster Jam spændingen til næste niveau med lys og lyde. Denne garage har plads til over 20 Monster Jam-biler i skala 1:64. Rul ind og stil dine ynlings-trucks op (andre biler sælges separat). Sættet leveres med en eksklusiv Gold 40-års jubilæums die-cast Grave Digger-bil i skala 1:64.

Dette legesæt er ikke kun bygget til parkering, det er bygget til action. Hvert niveau byder på unikke stunts, kør ned ad ramperne og test hastighedsgrænsen. Hvad med en baglæns saltomortale fra taget? Kør dine legetøjsbiler rundt i svingene og test affjedringen. Rul ind i et lodret fald og ryd andre Monster Jam-biler af vejen. Kom til toppen for et Mega Jump! Gå efter en firehjuls landing eller forbered dig på et megastyrt. Det er lige meget, hvad du gør, for dette er Monster Jam!

Skynd dig ned til garagen og få Grave Digger i elevatoren, lad op og gør dig klar til action!

Indeholder:

  • Monster Jam Garage legesæt
  • Ekslusiv Grave Digger Monster Truck

Detaljer:

  • Mål legesæt: ca. 60 x 120 cm
  • Målestok bil: 1:64 skala
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Model6060879
EAN778988368718
MærkeMonster Jam
Monster Jam Garage legesæt på over 1 meter Monster Jam Garage legesæt på over 1 meter

Stort legesæt

Monster Jam Garage Måler over 100 cm i bredden og 60 cm i højden!

Monster Jam parkeringshus har fungerende elevator til Monster Trucks Monster Jam parkeringshus har fungerende elevator til Monster Trucks

Fungerende elevator

Med funktioner som fungerende elevator til Monster Trucks samt lys og lyd.

Monster Jam legesæt med parkering til over 20 monster trucks og rampe til stunts på hvert niveau Monster Jam legesæt med parkering til over 20 monster trucks og rampe til stunts på hvert niveau

Stunt-ramper

Hver etage har sin egen rampe for episke stunts.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.