Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Mzone Pro Edition sikkerhedsnet 3,05 m trampolin

Mzone trampoliner, AirTracks, kælkemadrasser og fodboldmål

Mzone står for de højtflyvende, hurtige, livlige og sjove udendørslege, der giver børn mange timers sjov leg. Med trampoliner, AirTracks og kælkemåtter finder du udendørslegetøj til forskellige årstider, og noget legetøj, der kan bruges både indendørs og udendørs, året rundt. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjedre til et godt og jævnt spring. Mzone trampolinens stålkonstruktion er forstærket, så den kan tåle langt mere end en "billig trampolin". Trampolinspring er lige så sjov leg (eller motion) for både børn og voksne. Mzone AirTrack er en oppustelig, blød gymnastikmåtte, der, når den er fyldt med luft, er helt perfekt til at lave gymnastiske øvelser og anden hoppende aktivitet. AirTrack måtten kan bruges indendørs, udendørs og på vandet. AirTrack måtten er velegnet som træningsmåtte til gymnaster, cheerleaders, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en sjov aktivitet for aktive børn. Mzone kælkemåtte er den sjove kælkemåtte, der lader dig suse ned af bakken. Kælkemåtten er nem at transportere op ad bakken, og giver ekstra god fart på nedkørslen.

Vores pris: 296,-
På lager
SKU
01202-157
   

Separat sikkerhedsnet til Mzone Pro Edition 305 cm trampolin. Dette Lantern Style sikkerhedsnet giver, med sin buede form, meget mere hoppeplads og er en foretrukket version blandt professionelle brugere.

  • Sikkerhedsnet med lynlåsåbning - YKK lynlås
  • Sikkerhedsnettet fastgøres til stængerne med solide elastikker

Indeholder:

  • Sikkerhedsnet
  • Elastikker

Detaljer:

  • Mål sikkerhedsnet: 185 cm højt

Dette sikkerhedsnet passer til vores Pro Edition 305 cm trampolin (MNFT305, sælges separat)

BEMÆRK: Dette sæt indeholder kun sikkerhedsnet. Der medfølger ikke hoppedug, stænger, polstring til stængerne eller andet tilbehør, dette sælges separat

Produktdetaljer
ModelMNN305
EAN7040698715315
MærkeMzone
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.