Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Mzone Xtreme Pro Edition trampolin 4,27 m - komplet pakke med stige

Mzone trampoliner, AirTracks, kælkemadrasser og fodboldmål

Mzone står for de højtflyvende, hurtige, livlige og sjove udendørslege, der giver børn mange timers sjov leg. Med trampoliner, AirTracks og kælkemåtter finder du udendørslegetøj til forskellige årstider, og noget legetøj, der kan bruges både indendørs og udendørs, året rundt. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjedre til et godt og jævnt spring. Mzone trampolinens stålkonstruktion er forstærket, så den kan tåle langt mere end en "billig trampolin". Trampolinspring er lige så sjov leg (eller motion) for både børn og voksne. Mzone AirTrack er en oppustelig, blød gymnastikmåtte, der, når den er fyldt med luft, er helt perfekt til at lave gymnastiske øvelser og anden hoppende aktivitet. AirTrack måtten kan bruges indendørs, udendørs og på vandet. AirTrack måtten er velegnet som træningsmåtte til gymnaster, cheerleaders, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en sjov aktivitet for aktive børn. Mzone kælkemåtte er den sjove kælkemåtte, der lader dig suse ned af bakken. Kælkemåtten er nem at transportere op ad bakken, og giver ekstra god fart på nedkørslen.

Vores pris: 3 850,-
Produktet har en vægt eller størrelse, der ikke kvalificerer til gratis fragt. 300 kr. i fragt tillægges pr. enhed.
På lager
SKU
01202-186
   

Mzone Xtreme Pro Edition 427 cm trampolinpakke, med hele 6 doble ben, deluxe sportstrampolin med super god hoppekraft og flot design!

 • Forstærket stålkonstruktion (galvaniseret) - med hele 2 mm forstærkede rør (tåler langt mere belastning end en "billig trampolin") - 42 mm tykkelse
 • Lantern Style sikkerhedsnet - sikkerhedsnettets buede form giver langt mere hoppeplads og er en foretrukken version blandt professionelle brugere - lynlåsåbning i sikkerhedsnettet - YKK lynlås
 • Ekstra kraftige fjedre giver god koppekraft på denne Xtreme Pro Edition-model med hele 120 fjedre
 • Højde på rammen: 89 cm
 • Forstærket hoppestof for bedre hoppekraft og holdbarhed over tid - stræktestet før levering
 • Sportstrampolinen kommer med helle 6 ben, hvilket skaber mere stabilitet og ekstra hoppekraft
 • BLACK DESIGN versionen er utrolig flot og passer perfekt ind i de skandinaviske haver
 • Forstærket polstring omkring trampolinen, der beskytter barnet mod at falde mellem fjedrene
 • Tåler op til 130 kg
 • TÜV-certificering

Vores 425 cm Xtreme Pro Edition trampoli fra Mzone er primært beregnet til dem, der har børn, der er lidt ældre (gerne over 5 år), og som gerne vil have en trampolin, der gøre mere end blot at hoppe på den. Efterhånden som barnet bliver ældre og kræver mere af sin trampolin, bliver trampolinens hoppekraft, holdbarhed, design, kvalitet og størrelse vigtigere og vigtigere. Med denne model får du en professionel trampolin til en meget fordelagtig pris!

 • En komplet trampolinpakke med sikkerhedsnet og alt af udstyr
 • Trampolinpakken leveres hjem til døren i 5 æsker - af 20-25 kilo per æske - det giver en totalvægt på ca. 114 kilo.
 • Stige tilpasset Mzone Xtreme Pro Edition trampolin 4,27 m medfølger - mål stige: 100 cm høj
 • Diameter trampolin: 4,27 m inkluderet polstring/fjedre

Tips til før trampolinen tages i brug

Husk at følge samlevejledningen nøje, før du begynder at hoppe. Trampolinen skal altid monteres af en voksen og tjekkes før den tages i brug af børn.

VIGTIGT! Alle trampoliner skal monteres på et så jævnt underlag som muligt, så man undgår at trampolinen bliver skæv, når man hopper på den.

Vi anbefaler desuden, at du fastgør trampolinen til underlaget, så den ikke vælter, hvis det blæser kraftigt og at trampolinen opbevares indendørs om vinteren. Vi anbefaler altis, at kun ét barn (ung) bruger trampolinen ad gangen. Desværre skyldes mange af de skader, der sker, at flere børn bruger trampolinen på samme tid.

Produktdetaljer
ModelMNHFT427
EAN7040698715605
MærkeMzone

120 fjedre

Ekstra kraftige fjedre for god hoppekraft og komfort.

Forstærket polstring

Beskytter mod fald mellem fjedrene.

YKK lynlås

Sikkerhedsnettet har en lynlåsåbning.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.