Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Nerf Elite 2.0 50 Dart-pil Refill

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Kampe med bløde skumpile fra NERF blastere kan være en af de sjoveste udendørsaktiviteter på en eftermiddag sammen med venner. Og har du plads, og får lov, kan legetøjet fra NERF også bruges indendørs. Leg med NERF blastere og dartpile er lige så sjovt for børn som det er for voksne, det er en fin måde at jævne ud forskellene på, og selv i kampens hede fremkaldes der meget latter. Projektilerne er lavet af let skummateriale som er designet så de ikke laver sår eller går gennem huden.

Udvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller byg dine egne varianter med tilbehør og udvidelser, men husk altid at beskytte kroppen, hovedet og øjnene med NERF beskyttelsesudstyr. Leg med NERF blaster legetøj er en sjov aktivitet, som skaber meget bevægelse gennem leg - se hvordan børnene hygger sig mens de løber rundt!

Vores pris: 82,-
Udsolgt
SKU
05206-163

Med Nerf Elite 2.0 50 darts-pil refill er du klar til at genlade når Nerf konkurrenter overrasker dig. Nerf Elite 2.0 pile er designet til at skyde langt og passer til alle officielle Nerf blastere som bruger Nerf Elite pile.

Indeholder:

  • 50 Nerf Elite 2.0 darts

Detaljer:

  • Beskyttelsesbriller anbefales
  • Alder: fra 8 år

BEMÆRK: Beskyttelsesbriller anbefales, sælges separat

Produktdetaljer
ModelE9484
EAN5010993747580
MærkeNerf
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.