PAW Patrol Basic vehicle Chase - figur og køretøj

Lowest price at PriceRunner

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 117,-
Udsolgt
SKU
10206-1

PAW Patrol Chase er klar i sin signatur-uniform i Basic Vehicle figursættet med figur og køretøj.

Dette Paw Patrol basic køretøj er lavet så den ligner politihunden Chase patruljebil fra Tv-serien og er fuld af autentiske detaljer og realistiske funktioner, som barnet vil elske. Chase-figuren kan leges med separat og kommer med sin signatur-uniform.

Perfekt sæt til at genskabe favoritøjeblikkene fra Paw Patrol, her har barnet meget sjov og leg foran sig sammen med Chase. Saml flere figurer, køretøjer og legetøj fra Paw Patrol for det ultimative hvalpeteam! Paw Patrol har fuld kontrol!

Indeholder:

  • Chase-figur
  • Køretøj

Detaljer:

  • Mål køretøj: ca. 16,5 x 8,5 x 8,5 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Alle Paw Patrol Basic Vehicle figursættene kan kombineres med PAW Patrol Mighty Pups udkigstårn, Paw patrol Movie Ultimate City Tower og Paw Patroller (model 6060442 og 6024966) (sælges separat)

Produktdetaljer
Model6061799
EAN778988406151
MærkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.