PAW Patrol Big Truck Pups Al Deluxe Truck - tømmerbil med Al figur og tilbehør

Lowest price at PriceRunner

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 483,-
På lager
SKU
06226-111
   

Tag med Al i sin PAW Patrol Big Truck Pups Deluxe tømmerbil med bevægelig kran og gribeklo til tømmer og I-bjælker inkluderet.

Introducer Paw Patrol Big Truck Pups nyeste medlem til samlingen, Al og hans Deluxe Big Truck køretøj! Denne store lastbil er en tømmerbil med episke proportioner. Med en liftkontrolkapsel med forlængelig trætønde og låsemekanisme er Al klar til actionfyldte redningsmissioner med resten af PAW Patrol-holdet (andre figurer og køretøjer sælges separat). 

Løft lastbilens førerhus op for at placere Al-figuren i førersædet, og kør til undsætning i den store bil. Når du er ankommet til stedet, skal du placere Al i kontrolboksen i lastbilens trailer og løfte den, derefter skubbe den til siden, frem og tilbage eller rotere 360 grader for at komme i den perfekte position, før kloarmen strækker sig for at samle alt op fra træstammer til I-bjælker. Når det du skal løfte, er på plads i kloen, kan du låse det for at holde det på plads, inden det læsses på lastbilen. Så er det bare med at gå videre til næste mission! 

  • Paw Patrol Big Truck Pups Al Deluxe køretøj
  • Med bevægelig kran og gribeklo
  • Al-figur inkluderet
  • Tømmer og I-bjælker inkluderet

Brug fantasien for at genskabe dine favorit PAW Patrol-øjeblikke fra serie og film, eller find på helt nye eventyr og missioner. Med Paw Patrol kan barnet udforske sin fantasi samtidig med at de udvikler finmotoriske færdigheder gennem leg. Samle flere Paw Patrol Big Truck Pups figurer og køretøjer (sælges separat) for det ultimative redningshold og begiv Jer ud på endeløs leg og sjov.

Indeholder:

  • Paw Patrol Al Deluxe tømmerbil
  • Al-figur
  • Tømmer
  • 3 I-bjælker
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mål: ca. 28 x 46 x 13 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 knappebatteri (inkluderet)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6066042
EAN778988445228
MærkePaw Patrol
Paw PAtrol lastebil med kran og gripeklo - Al valpefigur inkludert Paw PAtrol lastebil med kran og gripeklo - Al valpefigur inkludert

Tømmerbil med Al

Stor Big Truck Pups tømmerbil med Al-figur og tilbehør.

Stor Big Truck Pups tømmerbil med gripeklo med låsefunksjon Stor Big Truck Pups tømmerbil med gripeklo med låsefunksjon

Låsefunktion

Løft bjælker og træstamme op med kloen og fastgør med en lås.

Paw PAtrol deluxe lastebil med bevegelig kran som kan rotere Paw PAtrol deluxe lastebil med bevegelig kran som kan rotere

Bevægelig kran

Lastbilen har kran med 360 rotation og bevægelser.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.