Paw Patrol Mighty Movie Superfilmen legetøjsbil - Chase Feature Mighty Cruiser med lys og lyd

Lowest price at PriceRunner

Paw Patrol figurer, biler og køretøjer, legesæt og udkigstårne!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 336,-
Udsolgt
SKU
07233-20

Lad børnene genskabe actionfyldte redningsmissioner med Chase og hans Mighty Cruiser politibil med lys- og lydeffekter - inspireret af Paw Patrol the Mighty Movie.

Lad barnet opleve spændingen og magiske kræfter i Paw Patrol the Mighty Movie, med legetøj og Mighty Pups-figurer. Denne Paw Patrol Feature-legetøjsbil er over 30 cm lang og 15 cm bred, har et cool design og en stilfuld køretøjstransformation. Tag på redningsmissioner med Chase's Mighty Cruiser med spændende lydeffekter såsom musik og sætninger, samt lys, der blinker synkront - ligesom i filmen.

Politihunden Chase er klædt i sin Mighty Pups-uniform og kommer med sin helt unikke politibil. For ekstra actionfyldt spænding kan børn slukke lyset under legen for at få endnu mere udbytte af bilens lys. Figuren kan placeres i bilen, når det er tid til missioner, eller leges med alene. Legemulighederne er mange. Efter at børnene har sat Chase i bilen, kan de trykke på ham for at aktivere køretøjets transformation, og samtidig få de fede lyd- og lyseffekter frem.

Indeholder:

  • Paw Patrol Feature Mighty Cruiser legetøjsbil
  • Paw Patrol Mighty Pups Chase figur

Detaljer:

  • Mål bil: ca. 30 x 15 x 7 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (inkluderet)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6067497
EAN778988486252
MærkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.