Playmobil City Action Brandbil med lys og lyd 9466

Lowest price at PriceRunner

Playmobil byggesæt, figurer og køretøj

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Vores pris: 326,-
På lager
SKU
06183-89
   

Playmobil-brandmændene kører ud til mange forskellige typer missioner, og har derfor brug for flere køretøjer. Og denne nye robuste brandbil er helt perfekt. En lastbil er kørt i grøften, men heldigvis har brandmanden i brandbilen fået øje på den og gør vinsjen klar. På et øjeblik er lastbilen tilbage på vejen. Playmobil-brandvæsenet redder altid dagen! Brandbilen er udstyret med seje lys- og lydeffekter.

Legesættet passer til andre legesæt fra Playmobil som Brandmænd med vandpumpe 9468 (sælges separat)

Indeholder:

  • 1 Playmobil City Action Brandbil
  • 1 Playmobil-figur
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 26 x 12 x 17 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frit spillerum. Essensen til Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige led, hænder med gribefunktion som kan holde fast i forskelligt tilbehør, og et rundt roterende hoved. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd koordination og bidrager til videre udvikling af sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model9466
EAN4008789094667
MærkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.