Playmobil Dollhouse Badeværelse med badekar 70211

Lowest price at PriceRunner

Playmobil byggesæt, figurer og køretøj

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Vores pris: 168,-
På lager
SKU
05195-314
   

Dette badeværelse er en rigtig oase for hele familien! Det store badekar giver lyst til brusebad, karbad og leg. Med en taburet kan selv små børn nå op til håndvasken, og i skabet er der masser af plads til håndklæder, en kam, barbermaskine og hårtørrer.

Legesættet indeholder en Playmobil-herrefigur, et badekar med indbygget bruser, en håndvask med kurve, et toilet med særskilt børnesæde, en vægt og meget andet badeværelsestilbehør. Badeværelset passer perfekt til det store dukkehus 70205 (sælges separat). Det nye Playmobil legehus inviterer til kreativ leg baserende på familielivet med dens mange flotte detaljer.

Indeholder:

  • 1 Playmobil-figur
  • 1 badekar med bruser
  • 1 toilet
  • 1 vask med spejl
  • Og meget mere!

Detaljer:

  • Antal dele: 51
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frit spillerum. Essensen til Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige led, hænder med gribefunktion som kan holde fast i forskelligt tilbehør, og et rundt roterende hoved. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd koordination og bidrager til videre udvikling af sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model70211
EAN4008789702111
MærkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.