Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Playmobil Princess world

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Alder
Interesse

25 produkter

per side

Udforsk et magisk univers med feer, prinsesser, enhjørninger og andre magiske eventyrskabninger sammen med Playmobil. Playmobil - World of Magic and Fairies består af serierne Playmobil Princess, Playmobil Magic, Playmobil Dollhouse og Playmobil Fairies. Her finder du magiske historier, byggesæt, figurer, dukkehus og tilbehør. Skab din egen magiske verden, hvor de klassiske Playmobil figurer og byggesæt er i centrum. Princess, Magic, Dollhouse og Fairies tager dig med på fantastiske oplevelser både på land, under vand og i skjulte skove - lad fantasien løbe løbsk med Playmobil Princess World.

Skab dine egne glitrende, kongelige legeoplevelser med Playmobil Princess. Prinsesser, prinser, konger og dronninger, kroner og juveler, heste og vogne, og store prinsesseslot lader dig skabe dine egne eventyr og historier. Centralt i disse prinsesse eventyr finder du de 7,5 cm høje Playmobil figurer med bevægelige led, hænder som kan holde i tilbehør og tilbehør som er en kongefamilie værdig. Playmobil Princess er en serie fra Playmobil som består af slotte, prinsessefigurer, heste, interiør og legesæt med kongeligt tema. Playmobil Dollhouse lader Playmobil figurene skabe sig et hjem lidt udover det sædvanlige. Dukkehusene fra Playmobil byder på flere etager og legeområder, du kan skabe og indrette dine egne rum med tilbehøret som følger med eller med andre byggesæt fra Playmobil. Laf din Playmobil familie pakke sine ting og flytte ind i dit drømmehjem fra Playmobil Dollhouse. Serien Dollhouse består af flotte dukkehuse og møbler fra Playmobil. Du kan indrette dukkehusene med forskellige tilbehør og møbler.

Playmobil Magic tager dig med til et fantastisk univers som består af feer, prinsesser og prinser, trolde, havfruer, undervandsdyr og fantastiske dyr. Playmobil Magic lader sig være en del af eventyr under vand, i sne og is, med magiske krystaller og smukke skovlandskab. Playmobil Magic skaber nye eventyr med de karakteristiske Playmobil figurer, dyrene og byggesættene - nu med helt nye spændende tema - det bliver magisk med Playmobil! Tag med ind i alferne og feernes verden med legesæt fra Playmobil Fairies. Drøm om magiske juveler, springvand i alle regnbuensfarver og dyr som kan snakke. Smukke, magiske feer, som hver enkelt bruger og påvirker årstiderne i sin kontakt med andre feer og dyr. Feerne og alferne fra Playmobil Fairies behersker dyrenes sprog og tager ud på spændende eventyr og missioner, sammen med dem.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.