Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Playmobil Undervandsmotor 5159

Playmobil figurer, legesæt, køretøjer og byggesæt

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Vores pris: 76,-
På lager
SKU
18950
   

Denne undervandsmotor kan bruges sammen med de fleste Playmobil biler og både. Den sættes fast under båden, og gør vandlegen meget sjovere! Rotorbladet er lavet af solidt og blødt platikmateriale.

Indeholder:

  • Playmobil undervandmotor

Detaljer:

  • Batteribehov: 1 x AA-batteri (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frit spillerum. Essensen til Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige led, hænder med gribefunktion som kan holde fast i forskelligt tilbehør, og et rundt roterende hoved. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd koordination og bidrager til videre udvikling af sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model5159
EAN4008789051592
MærkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.