Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Plus Plus BIG stor pastelfarvet metalkuffert - 70 store byggeklodser

Lowest price at PriceRunner

Plus Plus byggeklodser - byg 2D og 3D figurer og konstruktioner

Plus Plus er dansk legetøjdesign. Plus Plus byggesæt har enkelt form, men kommer med uendelige byggemuligheder. Plus Plus legesæt passer til alle børn, og det er kun fantasien som sætter grænser for hvad man kan bygge. Plus Plus byggesæt passer til børn fra 3 år. Plus Plus er et underholdende, interaktivt konstruktionssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske fædrigheder gennem farve, figur og form. Plua Plua er den unikke byggeklods som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus Plus BIG byggeklodser passer til små børnehænder og de yngre byggere. Med Plus Plus byggeklodser kan barnet bygge huse, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som sætter grænser for kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklodsen passer til de lidt ældre børn, og byggeklodsens sjove plus-form gør det enkelt at bygge huse, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus Plus klodsen er en anderledes byggeklods, hvor det kun er fantasien som sætter grænser for byggeoplevelsen. Og på trods af den enkle form, kan man bygge de mest kompliceret konstruktioner.

Vores pris: 216,-
På lager
SKU
06193-04
   

Børn elsker byggeklodser, og klodserne fra Plus Plus kommer med et unikt design. Dette sæt fra Plus Plus indeholder en pastelfarvet metalkuffert og 70 store byggeklodser i pastelfarver, som kan bruges til at bygge med efter din fantasi. Du kan lægge klodserne horisontalt og lave en flad 2D-figur eller lave en 3D-figur. Plus Plus BIG size klodserne er specielt designet til små hænder.

Plus Plus er et sjovt, interaktivt konstruktionssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske færdigheder gennem farve, figurer og form. Nu kan du bygge de fine figurer som er afbilledet på æsken. Vejledning følger med. Plus Plus er et perfekt pædagogisk STEM-legetøj, som stimulerer finmotorik, kreativitet, fokus og tålmodighed. Plus Plus: en form - uendelige muligheder.

 • Designet og produceret i Danmark.
 • BPA-fri og ftalat-fri

Indeholder:

 • 1 Plus Plus BIG metalkuffert
 • 70 Plus Plus BIG Byggeklodser
 • Instruktioner

Detaljer:

 • Mål per del: 50 x 30 mm
 • Alder: fra 1 år
  Produktdetaljer
  Model3275
  EAN5710409200813
  MærkePlus Plus
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.