Plus Plus Mini pastel Starter Set - 600 byggeklodser og 2 byggeplader

Lowest price at PriceRunner

Plus Plus byggeklodser - byg 2D og 3D figurer og konstruktioner

Plus Plus er dansk legetøjdesign. Plus Plus byggesæt har enkelt form, men kommer med uendelige byggemuligheder. Plus Plus legesæt passer til alle børn, og det er kun fantasien som sætter grænser for hvad man kan bygge. Plus Plus byggesæt passer til børn fra 3 år. Plus Plus er et underholdende, interaktivt konstruktionssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske fædrigheder gennem farve, figur og form. Plua Plua er den unikke byggeklods som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus Plus BIG byggeklodser passer til små børnehænder og de yngre byggere. Med Plus Plus byggeklodser kan barnet bygge huse, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som sætter grænser for kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklodsen passer til de lidt ældre børn, og byggeklodsens sjove plus-form gør det enkelt at bygge huse, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus Plus klodsen er en anderledes byggeklods, hvor det kun er fantasien som sætter grænser for byggeoplevelsen. Og på trods af den enkle form, kan man bygge de mest kompliceret konstruktioner.

Vores pris: 207,-
Få tilbage på lager
SKU
24645
   

Plus Plus Learn to Build Pastel byggesæt indeholder alt du behøver til at komme i gang med Plus Plus. Instruktionerne viser dig trin for trin hvordan du skal bygge både 2D- og 3D-figurer. Sættet indeholder 600 byggeklodser og 2 byggeplader, så du kan begynde med det samme.

Plus Plus er et sjovt, interaktivt konstruktionssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske færdigheder gennem farve, figurer og form. Nu kan du bygge de fine figurer som er afbilledet på æsken. Vejledning følger med. Plus Plus er et perfekt pædagogisk STEM-legetøj, som stimulerer finmotorik, kreativitet, fokus og tålmodighed. Plus Plus: en form - uendelige muligheder.

 • Designet og produceret i Danmark.
 • BPA-fri og ftalat-fri

Indeholder:

 • 500 Plus plus Mini Pastel byggeklodser
 • 100 Plus Plus Mini Neon byggeklodser
 • 2 byggeplader
 • Instruktioner

Detaljer:

 • Mål per klods: 20 x 12 mm
 • Alder: 5-12 år
  Produktdetaljer
  Model5009
  EAN5710409102704
  MærkePlus Plus
  Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.