Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Børnepuslespil

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Nyhet
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 133

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Produkter 1-52 av 133

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Puslespil er sjovt for hele familien, men der er måske ekstra nyttigt for små børn. Med puslespil udvikler barnet finmotorikken, logisk forståelse og øje-hånd koordination. Puslespil er spændende, udfordrende, lærerigt og udviklende. Puslespil varierer fra de helt enkle med få brikker, bogstaver eller tal, til større puslespil med flere brikker eller flere motiver i samme æske. Til de mindste børn finder man knoppuslespil, der er nemme at gribe fat i for små børnehænder. Pladepuslespillene har en fast form, som brikkerne skal puttes i, og puslespil i træ er ekstra solide og tåler lidt mere, når de leges med.

Lad barnet lægge puslespil med motiver og puslespil tilpasset deres niveau. Det er måske ekstra sjovt med dyr, karaterer fra TV-serier og film eller puslespil som laver lyd til de allermindste.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.