Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Verdenskort og landemærker Rammepuslespil Maxi - 80 brikker - L.A. Larsen

L.A. Larsen puslespil - underholdende og pedagogiske puslespil

Puslespillene fra L.A. Larsen er norskproduceret puslespil. Kvalitetsprodukter til børn og voksne som elsker at lægge puslespil. Puslespillene fra L.A. Larsen er underholdende og lærerige, hvor den som lægger puslespillet kan sætte ord til billede, lære at tælle, lære klokken eller pusle motiver af dyr, gårdsliv eller fantasi-motiver.

Vores pris: 74,-
På lager
SKU
20545
   

Dette Maxi rammepuslespil fra L.A. Larsen har et verdenskortmotiv med kendte landemærker, og er et pædagogisk børnepuslespil. Puslespillet består af 80 brikker, der tilsammen danner kortet, og brikkerne lægges på rammen. Verdenskortet omfatter bjergkæder, ørkener, øer, have, kontinenter og lande, og langs rammen finder du illustrationer af kendte landemærker som Frihedsgudinden, Eiffeltårnet, Big Ben, pyramider fra Egypten og mere.

Med dette sjove puslespil kan børn lære meget og geografi og landemærker, mens de lægger puslespil! Flere af de 80 brikker er formet som forskellige havdyr, og puslespillet er velegnet til lidt større børn.

Indeholder:

  • Maxi Rammepuslespil med verdenskort og landemærker

Detaljer:

  • Mål: 36,5 x 28,5 cm
  • Antal brikker: 80
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model221046
EAN7023852110621
MærkeL.A. Larsen
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.