Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Ravensburger Disney Frozen XXL puslespil 100 brikker - Elsa og Anna med glitter

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har været en af Disneys største succeser gennem tiderne. I kongerige Arendelle møder du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tager dig med på fantastiske og spændende eventyr blandt magiske kræfter, is og sne. Med Disney Frozen dukker, figurer, legesæt, udklædning, skoleting og kreative sæt kan du drømme dig tilbage til fantastiske scener og øjeblik fra filmene.

Vores pris: 90,-
På lager
SKU
04206-104
   

Dette puslespil i XXL-format fra Ravensburger har motiv af Elsa og Anna fra Disney Frozen 2. Puslespillet består af 100 brikker som har en sjov glittereffekt, og  passer til børn fra 6 år. Hav det sjovt med det familievenlige puslespil i den kendte Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. At lægge puslespil er er en god måde at lære genkendelse, logisk tænkning, tålmodighed og hånd-øje koordination, samtidig med at lave puslespil i forskellige sværhedsgrader kan styrke selvbilledet og korttidshukommelsen. Det er underholdende at lave puslespil og det kan gøres alene eller sammen med familie og venner.

Indeholder:

  • Ravensburger Disney Frozen 2 XXL puslespil 100 brikker - Elsa og Anna med glitter

Detaljer:

  • Antal brikker: 100
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model128686
EAN4005556128686
MærkeDisney Frozen
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.