Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Ravensburger Labyrinth - et klassisk og sjovt strategispil

Lowest price at PriceRunner

Ravensburger puslespil og spil

Ravensburger har de klassiske puslespil af høj kvalitet med spændende motiver, og de underholdende, lærerige spil til både børn og voksne. Puslespil udfordrer spilleren i logisk tænkning, og sætte sammen det forhåndsdefinerede motiv på en rigtig måde. Ravensburgers velkendte logo, den blå trekant, står for underholdende leg, uddannelse og samvær. Ravensburger er et af verdens ledende mærker indenfor puslespil, spil og aktivitetslegetøj.

Vores pris: 213,-
På lager
SKU
8380
   

Labyrinth strategispillet er et spændende og populært selskabsspil og en klassisker fra Ravensburger. I labyrinten skifter væggene pludselig plads, så her skal man holde tungen lige i munden. Alle kigger gennem gangene i deres iver efter at finde hemmelige ting, og man skal planlægge rejsen nøje. Den, der først har nået alle sine hemmeligheder og er kommet tilbage til start, har vundet. Det er hurtigt at spille et spil, og det er virkelig sjovt og underholdende!

Indeholder:

  • Labyrinth strategispil

Detaljer:

  • Antal spillere: 1-4
  • Spilletid: 20-30 min
  • Sprog: dansk, norsk, svensk, finsk, islandsk
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model263158
EAN4005556263158
MærkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.