Ravensburger Paw Patrol rammepuslespil 15 brikker - Fire modige redningshvalpe

Lowest price at PriceRunner

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 64,-
På lager
SKU
03236-16
   

Paw Patrol rammepuslespil fra Ravensburger med 15 solide brikker - saml et billede af de fire redningshvalpe Chase, Marshall, Rubble og Skye.

Antallet og størrelsen af brikkerne gør dette rammepuslespil fra Ravensburger perfekt til børn, der er nybegyndere. Puslespillet har 15 brikker med motiv af fire af redningshvalpene fra Paw Patrol. Saml et flot motiv af Chase, Marshall, Rubble og Skye i deres helikopter. Puslespilsrammen har konturlinjer, der gør det nemt at indsætte de rigtige brikker, og de fungerer også som en praktisk puslespilsmåtte til eksempelvis ture og rejser. De solide papstykker er af den velkendte Ravensburger kvalitet, og får legetøjet til at holde længe.

Ravensburgers puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. Når børn laver puslespil, træner de deres opfattelse, korttidshukommelse og logiske tænkning på en legende og sjov måde. Undervejs stimulerer de også øje-hånd koordination og tålmodighed. Puslespil er sjove og kan laves alene eller sammen med familie og venner. Alle puslespilsbrikker er unikke og passer kun ét sted.

Indeholder:

  • Paw Patrol rammepuslespil - Fire modige redningshvalpe

Detaljer:

  • Antal brikker: 15
  • Motiv: Paw Patrol
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model10105681
EAN4005556056811
MærkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.