Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Ravensburger XXL puslespil 150 brikker - Ulve i måneskin

Ravensburger spil, puslespil, puslespilsmåtter og 3D puslespil

Ravensburger har de klassiske puslespil af høj kvalitet med spændende motiver, og de underholdende, lærerige spil til både børn og voksne. Puslespil udfordrer spilleren i logisk tænkning, og sætte sammen det forhåndsdefinerede motiv på en rigtig måde. Ravensburgers velkendte logo, den blå trekant, står for underholdende leg, uddannelse og samvær. Ravensburger er et af verdens ledende mærker indenfor puslespil, spil og aktivitetslegetøj.

Vores pris: 90,-
Få tilbage på lager
SKU
04206-111
   

Dette puslespil fra Ravensburger i XXL-format har et motiv af små og store ulve i måneskin, i et snedækket vinterlandskab. Puslespillet passer til børn fra 7 år og opefter. Hav det sjovt med det familievenlige puslespil i den kendte Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. At lægge puslespil er er en god måde at lære genkendelse, logisk tænkning, tålmodighed og hånd-øje koordination, samtidig med at lave puslespil i forskellige sværhedsgrader kan styrke selvbilledet og korttidshukommelsen. Det er underholdende at lave puslespil og det kan gøres alene eller sammen med familie og venner.

Indeholder:

  • Ravensburger XXL puslespil 150 brikker - Ulve i måneskin 10112908

Detaljer:

  • Mål: 49 x 36 cm
  • Antal brikker: 150
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Model129089
EAN4005556129089
MærkeRavensburger
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.