Ravensburger XXL puslespil 200 brikker - Huset i skoven med forskellige dyr

Ravensburger puslespil og spil

Ravensburger har de klassiske puslespil af høj kvalitet med spændende motiver, og de underholdende, lærerige spil til både børn og voksne. Puslespil udfordrer spilleren i logisk tænkning, og sætte sammen det forhåndsdefinerede motiv på en rigtig måde. Ravensburgers velkendte logo, den blå trekant, står for underholdende leg, uddannelse og samvær. Ravensburger er et af verdens ledende mærker indenfor puslespil, spil og aktivitetslegetøj.

Vores pris: 90,-
På lager
SKU
12206-83
   

Dette puslespil i XXL-format fra Ravensburger består af 200 brikker og passer til børn fra 8 år og opefter. Puslespillet har et farverigt motiv af et hus dybt inde i skoven, omringet af dyr. Her finder du blandt andet en hund, kat, ræv, ugle og andre søde dyr. Hav det sjovt med det familievenlige puslespil i den kendte Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. At lægge puslespil er er en god måde at lære genkendelse, logisk tænkning, tålmodighed og hånd-øje koordination, samtidig med at lave puslespil i forskellige sværhedsgrader kan styrke selvbilledet og korttidshukommelsen. Det er underholdende at lave puslespil og det kan gøres alene eller sammen med familie og venner.

Indeholder:

  • Ravensburger XXL puslespil 200 brikker - Huset i skoven med forskellige dyr

Detaljer:

  • Antal brikker: 200
  • Mål færdig: ca. 49 x 36 cm
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model129515
EAN4005556129515
MærkeRavensburger
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.