Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Ravensburger XXL puslespil 150 brikker - enhjørninger ved floden med lyserød himmel

Ravensburger puslespil og spil

Ravensburger har de klassiske puslespil af høj kvalitet med spændende motiver, og de underholdende, lærerige spil til både børn og voksne. Puslespil udfordrer spilleren i logisk tænkning, og sætte sammen det forhåndsdefinerede motiv på en rigtig måde. Ravensburgers velkendte logo, den blå trekant, står for underholdende leg, uddannelse og samvær. Ravensburger er et af verdens ledende mærker indenfor puslespil, spil og aktivitetslegetøj.

Vores pris: 90,-
På lager
SKU
08184-38
   

Dette puslespil på 150 brikker i XXL-format fra Ravensburger passer til børn fra 7 år og opefter. Puslespillet har et motiv af enhjørninger ved en flod foran et smukt vandfald og eventyrslot. Den lyserøde himmel med måneskin bidrager til stemning når puslespillet er færdigt. Hav det sjovt med det familievenlige puslespil i den kendte Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. At lægge puslespil er er en god måde at lære genkendelse, logisk tænkning, tålmodighed og hånd-øje koordination, samtidig med at lave puslespil i forskellige sværhedsgrader kan styrke selvbilledet og korttidshukommelsen. Det er underholdende at lave puslespil og det kan gøres alene eller sammen med familie og venner.

Indeholder: 

  • Ravensburger XXL puslespil 150 brikker enhjørninger ved floden med lyserød himmel

Detaljer:

  • Antal brikker: 150
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Model100217
EAN4005556100217
MærkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.