Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Job-leg - Leg politi, læge, butik, kok eller dyrlæge

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 42

Page
per side

Leg politi, spion, læge, butik eller dyrlæge

Er der tomt i køleskabet og i madskabet? Så er det bare med at lave sig en liste og tage afsted til butikken. Find indkøbsvognen frem og find de madvarer du har brug for! Her er maden næsten som ægte mad, men du kan vælge om du vil have legemad i træ eller i plast. Har du fundet alt det du mangler? Så må du gennem kassen for at betale. Bip alle varerne, find kontanter eller kort frem for at betale. Nu er du klar til at tage hjem, og måske du disker op med et lækkert måltid?

Føler bamsen sig lidt sløj? Har dukken feber? Eller har actionfiguren brækket et ben? Så er det bare om at finde lægetasken frem og se om der er noget du kan gøre for at hjælpe. Brug stetoskopet til at lytte på hjertet, mål temperaturen for at se om patienten har feber, bamsen skal rejse, så den skal have en vaccine. Er det hunden eller katten der ikke føler sig godt tilpas? Så er det dyrlægen der skal komme forbi. Og når prinsessefiguren har ondt i en tand, så må tandlægen tjekke om der er hul, kan det bores eller må tanden trækkes ud?

Er det nogen der er blevet væk? Så er det på tide at hente politiet, som kan efterforske sagen. Tag uniformen på dig, snak med kollegaerne i walkie talkien og løs sagen sammen. Det er brandværnsuge og brandsikkerheden må tjekkes. Tag hjelm, vest og udstyret på og se til at hjemmet følger alle regler. Lusker det nogen rundt i haven? Sæt alarmen op eller tag natkikkerten frem og tag på mission. Med natkikkerten kan små agenter arbejde i fred, uden at skurkene kan se dem.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.