Rolly Toys rollyMulti Trailer: John Deere høj anhænger med side- og bagtip til pedaltraktor

Lowest price at PriceRunner

RollyToys traktorer og køretøj

RollyToys er et mærke som leverer traktorer, anlægskøretøj, tilbehør og andre typer køretøj af meget høj kvalitet, med originalt design, kvalitet og funktionalitet, produceret i Tyskland. Traktorer og køretøj fra RollyToys er kopier og minivarianter af dem de voksne kører, og som børn ser på gården eller på byggepladsen. RollyToys tager udendørs legen til et nyt niveau, med detaljer og funktionalitet, præcis som originalen. Køretøjerne fra RollyToys hjælper til i udviklingen af grovmotorikken og opmuntrer til mange timer med undedørs leg.

Vores pris: 1 684,-
Få tilbage på lager
SKU
10166
   

Har du brug for en alsidig og høj anhænger til dit Rolly Toys køretøj, så er denne rollyMulti Trailer John Deere anhænger perfekt til dig! Denne grønne og gule traktoranhænger har vægge, der kan åbnes på forskellige måder, eller tages helt af. Dette gør det nemt at både læsse af og på anhængeren og den geniale anhænger kan i tillæg tippes, både tilbage og til siden for at tømmes. Tipanhængeren kan derfor bruges til en række arbejdsopgaver og byder på løsninger andre anhængere ikke har mulighed til.

Sæt anhængeren på din pedaltraktor og kør afsted! Anhængeren er både stor og solid, og er lavet af den robuste plastik, som Rolly Toys er så kendt for. Dette er udsty til din pedaltraktor, der bidrager til timevis med leg og underholdning. Det er kun fantasien, der sætter grænser for brugsområderne.

  • Stor og solid
  • Side og bagtip
  • Aftagelige sider med flere åbningsmuligheder
  • Tilkoblingsmulighed bagpå

Indeholder:

  • 1 RollyMulti Trailer John Deere anhænger

Detaljer:

  • Mål: 113 x 45,5 x 63 cm
  • Vægt: 14,6 kg
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Skal ikke bruges i trafikken og bør bruges under opsyn af en voksen. Pedaltraktor medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model125043
EAN4006485125043
MærkeRollyToys
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.