Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Rolly Toys rollySnow Master: Sneplov med to tilkoblinger til pedaltraktor

Lowest price at PriceRunner

RollyToys traktorer og køretøj

RollyToys er et mærke som leverer traktorer, anlægskøretøj, tilbehør og andre typer køretøj af meget høj kvalitet, med originalt design, kvalitet og funktionalitet, produceret i Tyskland. Traktorer og køretøj fra RollyToys er kopier og minivarianter af dem de voksne kører, og som børn ser på gården eller på byggepladsen. RollyToys tager udendørs legen til et nyt niveau, med detaljer og funktionalitet, præcis som originalen. Køretøjerne fra RollyToys hjælper til i udviklingen af grovmotorikken og opmuntrer til mange timer med undedørs leg.

Vores pris: 408,-
Få tilbage på lager
SKU
10192-15
   

Gør den ellers så kedelige snerydning til en sjov leg! Rolly Toys rollySnow Master Sneplov er et solidt tilbehør til din Rolly Toys traktor. Nu kan dit barn være med til at fjerne sne i indkørslen, så nu er det bare at glæde sig til sneen falder! Perfekt vinterudstyr til din traktor med pedaler, for super sjov og realistisk vinterleg.

Ploven er fuldt funktionel med tre stillinger, og den har solide tilkoblinger. Denne robuste sneplov i plastik med metalstænger har separat løfteindretning og er egnet for tilkobling både foran og bagpå traktoren. Rolly Toys rollySnow Master sneplov passer til rollyJunior traktor, rollyFarm traktor, rollyTruck og Rolly x-Track traktor.

Indeholder:

  • 1 Rolly Toys rollySnow Master sneplov
  • 2 tilkoblinger

Detaljer:

  • Vægt: ca 2,8 kg
  • Mål: 55 x 13,5 x 34,5 cm
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Skal ikke bruges i trafikken, og bør bruges under opsyn af en voksen. Rolly Toys traktor medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model409617
EAN4006485409617
MærkeRollyToys
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.