Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Rolly Toys rollyFlashlight: Blåt advarselslys til pedaltraktor

RollyToys traktorer og køretøj

RollyToys er et mærke som leverer traktorer, anlægskøretøj, tilbehør og andre typer køretøj af meget høj kvalitet, med originalt design, kvalitet og funktionalitet, produceret i Tyskland. Traktorer og køretøj fra RollyToys er kopier og minivarianter af dem de voksne kører, og som børn ser på gården eller på byggepladsen. RollyToys tager udendørs legen til et nyt niveau, med detaljer og funktionalitet, præcis som originalen. Køretøjerne fra RollyToys hjælper til i udviklingen af grovmotorikken og opmuntrer til mange timer med undedørs leg.

Vores pris: 177,-
På lager
SKU
10480
   

Gør dit Rolly Toys køretøj (købes separat) komplet med dette seje blå advarselslys fra rollyFlashlight! Den blå lampe har en cool blinkeeffekt, ligesom på ægte traktorer. Dette tilbehør giver pedaltraktoren det lille ekstra, og bidrager til realistisk og autentisk leg. 

Lampen fra Rolly Toys kan nemt sættes fast på pedaltraktoren og giver en imponerende og sjov effekt. Tryk på knappen for at sætte lyset på, og kør afsted. Alle vil lægge mærke til den flotte nye detalje. Når du arbejder med tungt læs, eller rykker ud til undsætning, så er det godt at have et advarselslys som sikrer din arbejdsplads.

Indeholder:

  • RollyFlashlight blåt advarselslys

Detaljer: 

  • Mål: 10 x 8 cm (HxØ)
  • Batteribehov: 3 x AAA (ikke inkluderet)

BEMÆRK: Traktor skal købes separat.

Produktdetaljer
Model409754
EAN4006485409754
MærkeRollyToys
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.