Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Rolly Toys rollyFlashlight: Orange advarselslampe til traktor med pedaler

RollyToys traktorer og køretøj

RollyToys er et mærke som leverer traktorer, anlægskøretøj, tilbehør og andre typer køretøj af meget høj kvalitet, med originalt design, kvalitet og funktionalitet, produceret i Tyskland. Traktorer og køretøj fra RollyToys er kopier og minivarianter af dem de voksne kører, og som børn ser på gården eller på byggepladsen. RollyToys tager udendørs legen til et nyt niveau, med detaljer og funktionalitet, præcis som originalen. Køretøjerne fra RollyToys hjælper til i udviklingen af grovmotorikken og opmuntrer til mange timer med undedørs leg.

Vores pris: 198,-
På lager
SKU
399
   

Gør din Rolly Toys traktor (sælges separat) komplet med dette seje, orange advarselslys fra rollyFlashlight! Den orange lampe har en sej blinkeeffekt, ligesom på ægte traktorer. Dette tilbehør giver traktoren det lille ekstra, og bidrager til realistisk og autentisk leg.

Lampen fra Rolly Toys kan enkelt sættes på traktoren, og giver en imponerende og sjov effekt. Tryk på knappen for at tænde lyset, og kør afsted. Alle vil lægge mærke til den flotte nye detalje, og rydde banen når du kommer kørende. Når du arbejder med tungt arbejde, så er det godt at have et advarselslys, der sikrer din arbejdsplads.

Indeholder:

  • 1 RollyFlashlight advarselslys

Detaljer: 

  • Mål: 10 x 8 cm (HxØ)
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ikke inkluderet)

BEMÆRK: Traktor sælges separat

Produktdetaljer
Model409785
EAN4006485409785
MærkeRollyToys
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.