Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Alga Skak i æske - sammenklappelig spilleplade

Alga spil og videnskabssæt

Alle kan finde mindst ét spil fra Alga som de kan lide. Alga producerer spil som passer til alle aldre, interesser og geografi. Spillene fra Alga varierer fra klassiske brætspil, strategispil, rejsespil, havespil, elektroniske spil, hobby- og videnskabsspil og meget mere. Spillene og videnskabssættene fra Alga fjerner grænsen mellem generationer, og opgaver og udfordringer tager udgangspunkt i virkelige situationer. Alga spil er beregnet til at blive spillet sammen, de udfordrer og lader børn (og voksne) lære sig ny kundskab!

Vores pris: 120,-
På lager
SKU
08172-159
   

Skaksæt i træ fra Alga, med spilleplade og brikker. Skak er det klassiske strategispil, der giver deltagerne mulighed for at planlægge deres træk og forsøge at forudsige de konsekvenser, der kan opstå, når modstanderen foretager deres træk. Øvelse gør mester, og dette er et spil man aldrig bliver for gammel til. Et sjovt og engagerende spil, der passer til både voksne og børn.

Indeholder:

  • Alga skakbræt med sorte og hvide brikker

Detaljer:

  • Antal spillere: 2
  • Mål æske: 15,5 x 30 x 4 cm (BxHxD)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model38018926
EAN7070398081700
MærkeAlga
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.