Smoby Scooter Ride-On - balancescooter - blå

Lowest price at PriceRunner

Smoby legetøj til underholdende og kreativ rollespil

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 426,-
Få tilbage på lager
SKU
03205-73
   

Det solide og robuste design på denne Smoby balancescooter til børn fokuserer på sikkerhed og balance. Dit barn vil elske at følelsen af vinden i håret, når de kører rundt på denne scooter! Med det realistiske motorcykel design og de flotte farver, vil den opmuntre børn til motorisk udvikling, fart og spænding.

Scooteren har lys og en nøøgle, og børn vil elske at udforske verden rundt sig, og udvikle selvtilliden og fantasien. Barnets fødder er altid i kontakt med jorden, og barnet kan skubbe sig fremad i sit eget tempo. Scooteren har en opbevaringsplads under sædet, hvor der er plads til snack eller legetøj. Der medfølger en nøgle til scooteren, som gør den mere realistisk for barnet.

Det sjove motorcykel-design har et behageligt sæde og ergonomisk design, så dit barn kan nyde friheden på vejen.

Indeholder:

  • Smoby Scooter Ride-On - balancescooter

Detaljer:

  • Farve: blå
  • Mål: 64,5 x 34 x 48 cm (LxBxH)
  • Vægt: 2,4 kg
  • Materiale: plast
  • Alder: fra 18 mdr.
Produktdetaljer
Model721006
EAN3032167210067
MærkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.