Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Sophie la Girafe multirangle

Sophie la Girafe er den originale giraf elsket af både børn og voksne

Her finder du blandt andet Lille Sophie på 18 cm, en meget omtalt og populært børnelegetøj som passer perfekt til små børn med ømme gummer. Sophie legetøj er fulde af opdagelser og aktiviteter som vækker barnets sanser om syn, hørsel, smag, lugt og føle. Sophie La Girafe er en fransk, håndlavet giraf som har vundet mange prestigefyldte priser. Legetøjet fra Sophie La Girafe står øverst på ønskelisten hos de fleste småbarnsforældre.

Vores pris: 139,-
Udsolgt
SKU
06192-126

Sophie la Girafe multirangle er en sjov og udforskende rangle med flere forskellige funktioner. Multiranglen har klare og stærke farver som tiltrækker sig barnets opmærksomhed, og de bløde og hårde teksturer er gode mod ømme gummer. Ryst den for at høre og se kuglerne i forskellige farver så mod hinanden. Ranglen er ekstra god og let at holde i for barnet.

Indeholder:

  • Sophie la Girafe multirangle

Detaljer:

  • Alder: fra 6 mdr.
Produktdetaljer
Model10179
EAN3056560101791
MærkeSophie la Girafe
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.