Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Sophie la Girafe So Pure Color-Rings - bidering og rangle

Sophie la Girafe er den originale giraf elsket af både børn og voksne

Her finder du blandt andet Lille Sophie på 18 cm, en meget omtalt og populært børnelegetøj som passer perfekt til små børn med ømme gummer. Sophie legetøj er fulde af opdagelser og aktiviteter som vækker barnets sanser om syn, hørsel, smag, lugt og føle. Sophie La Girafe er en fransk, håndlavet giraf som har vundet mange prestigefyldte priser. Legetøjet fra Sophie La Girafe står øverst på ønskelisten hos de fleste småbarnsforældre.

Vores pris: 165,-
Få tilbage på lager
SKU
09182-127
   

Sophie la Girafe So Pure bidering i naturgummi med farverige ringe i forskellige teksturer. Denne bidering er lavet af 100% naturlig gummi. Med mange bløde dele at tygge på, og med forskellige teksturer, giver den forskellige typer massage og lindre effektivt babyens ømme tandkød og gummer. Ringene i forskellige farver fungerer også som rangle, når det ryster den. Den stimulerer barnets føle-, syn-, lugte- og smagsanser.

Indeholder:

  • Sophie la Girafe Color-Rings - bidering og rangle

Detaljer:

  • Mål: 13 x 6 x 16 cm
  • Alder: fra 3 mdr.
Produktdetaljer
Model220120
EAN3056562201208
MærkeSophie la Girafe
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.