Stabilo Trio Deco glittertusser i 8 metalliske farver

Sæt farve på dit liv med tegne- og farvelægningsudstyr fra STABILO. Gør din dag lysere med lidt farve. Stabilo tilbyder farveblyanter i flere størrelser, velegnet til børn, der elsker at udtrykke sig med farver og former. Her har du ergonomisk udformede farveblyanter og tusser til store og små, samt praktiske markeringstusser i flotte farver.

Vores pris: 66,-
På lager
SKU
10226-76
   

STABILO Trio Deco med robust XL spids. Kreativ glitterkunst for både børn og voksne. Børnevenlige fiberpenne i 8 seje metalliske farver. Takket være den kraftige XL spids kan større områder farvelægges nemt og hurtigt. Med flotte metalliske nyancer, der gør det endnu sjovere for børn at tegne og male.

Den robuste XL-spids giver hurtigt en masse farve på papir, pap og lignende materialer. Det skaber ikke kun et ekstra touch til billedet, men også en masse glitrende effekter. Perfekt til at dekorere kort og personlige små pakkeetiketter. Tusserne har giftfrie farver og bør opbevares horisontalt for bedste ydelse (på grund af glitterpartiklerne i blækket).

Indeholder:

  • 8 Stabilo Trio Deco glittertusser

Detaljer:

  • Linjebredde: 3 mm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model411301
EAN4006381411301
MærkeStabilo
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.