Stabilo Power tusser med lang tørretid - 12 stk - uden prop i op til 8 uger uden at tørre ud

Sæt farve på dit liv med tegne- og farvelægningsudstyr fra STABILO. Gør din dag lysere med lidt farve. Stabilo tilbyder farveblyanter i flere størrelser, velegnet til børn, der elsker at udtrykke sig med farver og former. Her har du ergonomisk udformede farveblyanter og tusser til store og små, samt praktiske markeringstusser i flotte farver.

Vores pris: 52,-
På lager
SKU
10226-79
   

Hvilken tus kan ligge uden prop i op til 8 uger uden at tørre ud? Det kan STABILO Power! Der er 8 lange uger til at finde proppen. Egonomisk designet for det bedste greb, også for små hænder.

Denne fibertus farvelægger meget og i klare farver! Ideelt til børn, der engang imellem glemmer at sætte proppen på. Den har en rekordlang "cap-off" tid på op til 8 uger uden at tørre ud. Der findes ikke bedre tusser til legerummet! Spidsen er solid og konstrueret for at stå imod de små kunstneres intense tryk. Blækket kan vaskes af, og linjebredden er ca. 2 mm, men det er også muligt at tegne tykkere linjer afhængig af hvordan du holder tussen. Kommer her i en forpakning med 12 tusser.

Indeholder:

  • 12 Stabilo Power tusser

Detaljer:

  • Linjebredde: 2 mm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model280122
EAN3168070280122
MærkeStabilo
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.