Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Star Wars Sabine Wren hjelm - maske til rolleleg og udklædning

Star Wars legetøj, figurer og tilbehør - tag legetøjet med ud i rummet

Tag kampen ud i rummet, uanset om du vil kæmpe på det gode eller det ondes side. Her finder du de Star Wars effekter du skal bruge blandt vores store udvalg. Star Wars rumskibe og starfighters, køretøjer, figursæt, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars kostume og påklædning samt masker og jedi tilbehør såsom lyssværd. Genskab spændingen gennem Kylo Ren, Inquisitor eller StormTrooper og red universet sammen med Luke Skywalker, Chewbacca og C-3PO.

Her har du udvalget til at skabe dit eget Star Wars-univers på børneværelset, med byggesæt og diorama udstillingssæt, puslespil, legetøj og tilbehør fra de kendte spillefilm om en galakse langt, langt væk og den populære tv-serie om Obi-Wan Kenobi, The The Mandalorian og Bobba Fett!

Vores pris: 38,-
På lager
SKU
21293
   

Klæd dig ud som Madalorian-krigeren Sabine Wren fra Disney Star Wars med denne stilfulde maske! Masken fastgøres nemt med et elastikbånd om hovedet, og er velegnet til børn fra 5 år og opefter. Sabines stilfulde hjelm er her lavet som en maske til børn, der vil træde ind i rollen som den kvindelige kriger. Masken er perfekt til Star Wars rolleleg og udklædning!

Indeholder:

  • Star Wars Sabine Wren maske

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModelB7248-B3223
EAN5010993333271
MærkeStar Wars
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.