Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Skak i træ

Lowest price at PriceRunner

Taktikspil, brætspil og udendørsspil for børn og voksne

Tactic er en af ​​Europas største udviklere og producenter af brætspil og udendørsspil til børn og voksne. Tactic producerer nogle af de mest populære børnespil, brætspil, familiespil, rejsespil, kortspil og udendørsspil. Spektret er bredt, og blandt Tactics' spil finder du klassiske spil, der er blevet spillet i generationer, og nye, spændende spil, der tager markedet med storm.

Vores pris: 186,-
På lager
SKU
4344
   

Skak er en klassiker, hvor målet er at angribe modstanderens konge, så den ikke har flere lovlige træk. Vi siger at kongen er skakmat. Skak spilles af to spillere, som på tur flytter sine brikker på et spillebræt med firkantede felter. Dette spil er i træ og kommer i en flot metalboks.

Skak regnes som et af verdens mest populære spil, og har relativt enkle spilleregler. Skak kan spilles af både store og små, og giver plads til at udvikle sine taktiske og strategiske færdigheder. 

Indeholder:

  • Metalboks med skakbræt og brikker
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Antal spiller: 2
  • Spilletid: ca. 30 min.
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model14001
EAN6416739140018
MærkeTactic
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.