Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Rektangulære trampoliner og ekstraudstyr

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori

16 produkter

per side

Komplet trampolinpakke med rektangulær trampolin

Børn og voksne er garanteret timevis med sjov leg og hop med vores rektangulære trampoliner. Trampoliner bidrager også til udvikling af barnets koordination, balance og motorik.

På den rektangulære trampolin strækker fjedrene sig forskelligt, hvilket giver en dyb, kraftig deceleration og acceleration. Med en rektangulær trampolin oplever du bedre hop og kontrol på springet. Rektangulære trampoliner tager springet til et helt nyt niveau, som med en forstærket hoppedug giver et rigtig godt opspring.

Vores rektangulære trampolinpakker sælges komplet med Lantern Style sikkerhedsnet, forstærket hoppedug og forstærket polstring omkring trampolinen.

BEMÆRK:

Husk at følge monteringsvejledningen nøje før du begynder at hoppe. Trampolinen skal altid monteres af en voksen og inspiseres før den tages i brug af børn.

VIGTIGT! Alle trampoliner skal monteres på en så flad overflade som muligt, så man undgår at trampolinen bliver skæv, når man hopper på den. Vi anbefaler også at man fastgør trampolinen til underlaget, for at undgå at den vælter, hvis det blæser kraftigt.

Vi anbefaler altid at trampolinen kun bruges af ét barn (ung) ad gangen. Desværres skyldes mange af de skader, der sker, at flere børn bruger trampolinen på samme tid.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.