Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Rektangulære trampoliner

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Kategori
Nyhet
Pris

16 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Børn og voksne er garanteret timevis med sjov leg og hop med vore rektangulære trampoliner. Trampoliner bidrager også til udvikling af barnets koordination, balande og motorik.

På den rektangulære trampolin strækker fjedrene sig forskelligt, hvilket giver en dyb, kraftig deceleration og acceleration. Med en rektangulær trampolin oplever du bedre hop og kontrol på springet. Rektangulære trampoliner tager springet til et helt nyt niveau, som med en forstærket hoppemåtte giver et rigtig godt opspring.

Vores rektangulære trampolinpakker sælges komplet med Lantern Style sikkerhedsnet, forstærket hoppemåtte og forstærket polstring omkring trampolinen.

BEMÆRK:

Husk at følge monteringsvejledningen nøje før du begynder at hoppe. Trampolinen skal altid monteres af en voksen og inspiseres før den tages i brug af børn.

VIGTIGT! Alle trampoliner skal monteres på en så flad overflade som muligt, så man undgår at trampolinen bliver skæv, når man hopper på den. Vi anbefaler også at man fastgør trampolinen til underlaget, for at undgå at den vælter, hvis det blæser kraftigt.

Vi anbefaler altid at trampolinen kun bruges af ét barn (ung) ad gangen. Desværres skyldes mange af de skader, der sker, at flere børn bruger trampolinen på samme tid.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.