Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Vikings of the North - strategispil

Alga brætspil, videnskabssæt, eksperimentsæt og havespil

Alle kan finde mindst ét spil fra Alga som de kan lide. Alga producerer spil som passer til alle aldre, interesser og geografi. Spillene fra Alga varierer fra klassiske brætspil, strategispil, rejsespil, havespil, elektroniske spil, hobby- og videnskabsspil og meget mere. Spillene og videnskabssættene fra Alga fjerner grænsen mellem generationer, og opgaver og udfordringer tager udgangspunkt i virkelige situationer. Alga spil er beregnet til at blive spillet sammen, de udfordrer og lader børn (og voksne) lære sig ny kundskab!

Vores pris: 267,-
På lager
SKU
04218-16
   

Gør skibene klar til kamp og tag ud på havet! Tiderne er urolige og havene er fulde af fjendens skibe. Fyld din flåde op med styrke, mod og kundskab, og gør jer klar til at erobre modstanderens land. Vikings of the North er et strategisk brætspil med taktiske og hurtige dueller. Med 3 spillere har Asa - guderne en finger med i spillet, noget der gør kampene ekstra spændende og uforudsigbare.

Björn Andreas Bull-Hansen har erobret verden med sine bøger. Spillet er inspireret af bøgerne i Jomsviking-serien, og tager dig tilbage til vikingetiden.

Indeholder:

  • Viking of the North - strategispil

Detaljer: 

  • Antal spillere: 2-3
  • Alder: fra 12 år 
Produktdetaljer
Model38018486
EAN7312350184860
MærkeAlga
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.