Risk - spillet om strategi, erobring og sejr - norsk version

Lowest price at PriceRunner

Hasbro Games - spil som passer til hele familien og til enhver anledning!

Hasbro Games har spil som passer til hele familien, med både børnespil, spil til børn og voksne, strategispil, spil som engagerer på tværs af generationer, spil til vokse og meget mere. Det er næsten ikke noget som er så sjovt som når børn og voksne samles rundt bordet til en spilleaften. Tag udfordringen og prøv nogen af de underholdende, nyskabende, engagerende, spændende eller klassiske spil fra Hasbro spil.

Vores pris: 345,-
På lager
SKU
20900
   

Prøv det klassiske spil Risk, som har været det førende militærstrategispil siden 1959! Risk er krigsspillet om strategi, erobring og sejr. Erobre dine modstandere med overordnet strategi, mens du spiller dette sjove og populære spil. Få styrke og bevar kontrollen over hvert kontinents territorier. Kun de stærkeste vil overleve i dette spændende, uforudsigelige spil om global dominans.

Alle ønsker at regere, så brug dine tropper til at invadere nye territorier, og kast terningerne for øgede belønninger, der kommer med modige træk. Med tre måder at spille på, kan du nemt lære spillet, og enten spille den klassiske versin eller begrænse til to spillere.

Indeholder:

  • Risk strategispil
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Antal spillere: 2-5
  • Spilletid: 120 min
  • Sprog: norsk
  • Alder: fra 10 år 
Produktdetaljer
ModelB7404
EAN5010993328796
MærkeHasbro Games
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.