Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Vildkatten mit første 36 - observationsspil for de allermindste

Educa spil og puslespil giver dig underholdning og læring gennem flotte motiver og dele af høj kvalitet.

Puslespil kan være både underholdende og lærerige, og puslespillene fra Educa er ingen undtagelse. Educas historie går tilbage til 1894 og de er stadig et af verdens førende mærker og sætter standarden inden for pædagogiske spil og puslespil. Educa-mærket er en garanti for kvalitet, og alle dele gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller, og der anvendes fornyelige og miljøvenlige råvarer af topkvalitet. Educa har et stort udvalg af spil og puslespil, der passer til alle aldre!

Vores pris: 148,-
På lager
SKU
5104
   

Mit Første Vildkatten børnespil er et sjovt observationsspil for de allermindste børn. Kan du finde det rigtige billede? Mit Første Vildkatten er spiller, der stimulerer de mindste børns intellekt og reflekser, og det er et sjovt, nemt og hurtigt observationsspil for hele familien. Vend billedkortet og se, hvem der finder motivet på spillepladen hurtigst! Der er i alt 36 billeder, og brikkerne er tilpasset små børns hænder i både tykkelse og størrelse.

Indeholder:

  • Vildkatten Mit Første børnespil

Detaljer:

  • Antal spillere: 2-4
  • Spilletid: ca. 20 min.
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Model015733
EAN8412668157330
MærkeEduca
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.