Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Bkids Giraffes Fun Station - aktivitetsbord med 5 bolde - lys og lyd

Bkids babylegetøj

Bkids babylegetøj kommer i lyse farver og engagerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har lang erfaring med at producere babylegetøj af meget høj kvalitet, med fokus på design og farver som engagerer babyer og små børn. Blandt babylegetøjet fra Bkids finder du er stort udvalg af aktivitetslegetøj, stablelegetøj, rangler, puttekasser, badelegetøj, musiklegetøj, bideringe og meget mere. I sortimentet fra Bkids finder du babylegetøj som passer til babyer og småbørn i alderen 0 - 24 mdr.

Vores pris: 343,-
Få tilbage på lager
SKU
79215
   

Bkids Giraffes Fun Station er et flot aktivitetsbord til de mindste børn med lyd, lys og flere aktiviteter barnet kan lave.

Sæt bolden i et af hullerne og se, hvor den ender - det kan være et andet sted hver gang! Dette giraflegetøj byder på overraskelser igen og igen. Måske rammer bolden flodhesten eller krokodillen, der ligger på lur? Når du sætter bolden i hullet i midten, laver legetøjet lyde, og lysende blinker. Aktivitetslegetøjet har flotte farver og står solidt på tre brede ben.

Indeholder:

  • Bkids aktivitetsbord
  • 5 bolde

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (inkluderet)
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model004640
EAN021105046403
MærkeBkids
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.