Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Bkids Splash 'n slide Waterpark Wonder - vandpark-badelegetøj med 2 figurer

Bkids babylegetøj

Bkids babylegetøj kommer i lyse farver og engagerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har lang erfaring med at producere babylegetøj af meget høj kvalitet, med fokus på design og farver som engagerer babyer og små børn. Blandt babylegetøjet fra Bkids finder du er stort udvalg af aktivitetslegetøj, stablelegetøj, rangler, puttekasser, badelegetøj, musiklegetøj, bideringe og meget mere. I sortimentet fra Bkids finder du babylegetøj som passer til babyer og småbørn i alderen 0 - 24 mdr.

Vores pris: 134,-
Medlemspris 98,-
På lager
SKU
06192-127
   

Bkids Splash 'n slide vandpark er et legetøj som gør badet sjovere og mere underholdende for den mindste i huset. Den er designet til at passe i de fleste badekar, så barnet kan lege imens det bliver badet. Hæld vand i røret med hval-spaden i midten og se det fosse ned af rutsjebanerne eller sæt vandhjulet i gang i bunden. De lyse farver tiltrækker barnets opmærkesomhed.

Indeholder:

  • Bkids Splash´n slide vandpark
  • 2 figurer

Detaljer:

  • Mål: 36 x 22 x 20 cm
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model004303
EAN3021105043034
MærkeBkids
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.