Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

BRIO World genopladeligt Lokomotiv med mini-USB-Kabel - 33599

Lowest price at PriceRunner

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 167,-
På lager
SKU
17200
   

Det her tog er en skønhed på skinner. Et sort, kraftigt mesterværk, som ser ud som et klassisk damplokomotiv. En lampe i fronten lyser op og fortæller alle, at de må flytte sig fra skinnegangen. Nem at oplade med USB-kabel. Du kan bruge computer, telefonen, eller tablet til opladningen, uanset hvor du måtte være henne.

Indeholder:

 • 1 BRIO lokomotiv
 • 1 mini-USB kabel

Detaljer:

 • Mål: 10,2 x 5,2 cm (LxB)
 • Batteribehov: genopladeligt batteri inkluderet
 • Alder: fra 3 år

  Produktdetaljer
  Model33599
  EAN7312350335996
  MærkeBRIO
  Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.