Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

BRIO Labyrint 34000 - et klassisk spil i træ

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 256,-
På lager
SKU
64
   

Dette labyrintspil fra BRIO i forskellige modeller har underholdt og fascineret spillere i forskellige aldre siden 1946 – og er stadig lige så populært. Spillet kan spilles af en eller flere spillere og går ud på at balancere en bold gennem labyrinten ved hjælp af de to hjul på siderne, mens man undgår alle de små huller. Ser det simpelt ud? Prøv det selv og se! Jo længere du kommer uden at bolden falder ned i nogen af ​​hullerne langs banen, jo højere scorer du.

Erfarne spillere kan øge sværhedsgraden ved at spille med to bolde eller med tiden. Spil på en fast og stabil overflade. Bolden placeres der, hvor pilen peger, og så er det bare med at få bolden gennem labyrinten langs den markerede linje ved hjælp af hjulene. Hvis bolden falder ned i et hul, begynder næste spillerunde ved pilen igen (seriespil) eller i den nærmeste vinkel eller hjørne, hvor bolden faldt. I turneringer kan du spille serier med tre eller flere runder. Spilleren med flest point til sidst vinder.

Dette spil kræver og træner koncentrations- og reaktionsevner samt tålmodighed.

Indeholder:

  • BRIO Labyrintspil

Detaljer:

  • Mål: ca. 31,5 x 39 x 10,5 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model34000
EAN7312350340006
MærkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.