Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Brio World Smart Tech Sound Action Tunnel Circle togsæt 33974 - Togbane med tunnel og tog

Lowest price at PriceRunner

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 439,-
Udsolgt
SKU
07206-200

Denne Action Tunnel Circle 33974 togbane fra BRIO World kommer med to tunneler og et tog med Smart Tech Sound Action-teknologi. Når toget kører gennem tunnelerne reagerer toget med for eksempel at lave lyd. Barnet kan selv styre lyden på toget, ved at trykke på den røde knap. Tunnelerne kan du placere hvor som helst langs togbanen, så du kan lave den handling du selv ønsker. 

Sættet er sjovt at lege med alene, eller at kombinere med andre BRIO World togbanesæt for ekstra underholdning. Sættet kommer med skinnedele, tog med vogn, samt figurer og tilbehør for sjov leg.

Indeholder:

  • 2 smart tech tunneler
  • 1 smart tech tog
  • 1 vogn
  • 1 figur
  • 8 sving
  • 1 skilt

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Model33974
EAN7312350339741
MærkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.