Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Dantoy stor gravemaskine til at sidde på - 79 cm

Lowest price at PriceRunner

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 739,-
Få tilbage på lager
SKU
03205-52
   

Denne sjove gravemaskine er praktisk når du har en stor bunke med sand som skal flyttes. Sæt dig på maskinen og skub dig fremad eller baglæns med benene. Brug hænderne på håndtagene til skovlen og vip op eller ned. Det har aldrig været sjovere at være maskinfører.

Gravemaskinen er lavet i svanemærket plast og er slidstærk og solid. Det klassiske gule design gør legen mere levende. Styr din egen arbejdsplads og grav af sted! Perfekt til alle der elsker store køretøjer!

Indeholder:

  • Dantoy gravemaskine til børn

Detaljer:

  • Mål: L79 cm
  • Svanemærket
  • Vaskes i hånden
  • Alder: fra 3 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i solidt plast fra sin fabrik i Danmark. Alle produkter er godkendt til kontakt med madvarer, og tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Model2150
EAN5701217021509
MærkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.