Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Dantoy sandmølle - tragt med lukkemekanisme - 30 cm

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 83,-
På lager
SKU
3815
   

Du kan have det rigtig sjovt i sandkassen, med denne sandmølle i klassiske Dantoy farver. Send sandet gennem tragten ved at justere på lukkemekanismen, og se møllehjulet dreje rundt og dumpe sandet under sig. Man kan lege med den for sig selv, eller sammen med andet legetøj fra Dantoy, som for eksempel en lastbil der kan transportere sandet, der render gennem møllen. I stedet for sand kan du også bruge vand i tragten, for at se møllehjulet dreje.

Indeholder:

  • 1 Dantoy Sandmølle

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm høj
  • Svanemærket
  • Kan vaskes i opvaskmaskine
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA og hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovativt, farverigt og trygt legetøj i solid plast fra sin fabrik i Danmark. Alle produkter er godkendt til kontakt med madvarer og tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Model1630
EAN5701217016307
MærkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.