Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Se årets Black Deals her! Se årets Black Deals her!

Disney Cars 3 indrammet malebog med 24 billeder at farvelægge

Disney Cars

I en verden fuld af biler, køretøjer, racerkøring, billøb og bilaction finder vi Lynet McQueen og hans venner. Med udgangspunkt i det store Piston Cup-billøb har filmene og karakterene underholdt børn (og voksne) i mere end 10 år. Genskab scener og øjeblik fra filmene med biler, legesæt, køretøjer, figursæt og meget mere, med Lynet McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Stoem, Luigi, Salle Carrera, Doc Huden, Sheriff, Rusty og Dusty og alle de andre som du kender fra filmene og serien Disney Cars.

Vores pris: 46,-
På lager
SKU
08182-113
   

Spænd dig fast og tag med ind i bilernes fantastiske verden med denne indrammede malebog med Disney Cars 3 tema! Farvelæg de flotte billeder fra den populære Disney Pixar film, Biler 3, og drøm dig væk sammen med dine yndlingskarakterer. Når du er færdig, kan du hænge de indrammede kunstværker på væggen, eller give dem til familie og venner.

Indeholder:

  • Disney Cars 3 malebog

Detaljer:

  • Antal sider: 24 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model148279
EAN7031651482795
MærkeDisney Cars
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.