Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Se årets Black Deals her! Se årets Black Deals her!

Penol tynde tusser - 20 stk

Penol tuscher, farveblyanter, farvestifter og maletilbehør

Farveblyanterne, tuscherne, farvestifterne, maletilbehøret og andre kreative produkter fra Penol er kendt af de fleste. Mærkevaren Penol er lig med kvalietet, holdbarhed og kreativ leg. Alle børnetuscher fra Penol kommer i recikuleret materiale og hylstrene er helt fri for PVC. Farveblyanterne har klare farver og er specielt beregnet til børn og børnehænder, og de findes i flere varianter til små og store børn. Penol opmuntrer til kreativ leg!

Vores pris: 49,-
På lager
SKU
8407
   

20 tynder børnetusser fra Penol. Alle børnetusser fra Penol er lavet af genanvendelige materialer og hylstrene er helt fri for PVC. Blækket i tusserne er vandbaseret. Alle tusserne er CE-mærket og overholder alle børnesikkerhedskrav. Tusserne er udstyret med en 6 cm lang sikkerhedsprop med luftkanaler. Alle tynde tusser holder i 5 dage uden prop.

Indeholder:

  • 20 Penol tynde børnetusser

Detaljer:

  • Antal farver: 20
  • Svanemærket
  • Tåler at ligge 5 dage uden prop
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model16000002
EAN5701113001032
MærkePenol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.